×

Sitech is trotse partner van Brightsite, een uniek initiatief om de verduurzaming van de procesindustrie te realiseren. Brightsite stimuleert de ontwikkeling en commerciële toepassing van technologieën die de chemische industrie in staat stellen haar doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en menselijk kapitaal te behalen, in lijn met de klimaatuitdaging en de energietransitie.

Een uniek initiatief
Brightsite is een publiek private samenwerking tussen vier partners: Sitech Services, TNO, Maastricht University and Brightlands Chemelot Campus. Een geweldig partnerschap waar veel kennis en kunde van alle partijen samen komt en waarbij we ons inzetten om de werkgelegenheid duurzaam veilig te stellen en te bevorderen. Met dit gezamenlijke initiatief leveren we een bijdrage aan de transitie van de chemische industrie naar andere energie- en grondstofbronnen, met als doel deze sector klimaatneutraal te maken met behoud van werkgelegenheid.

Nieuws

Wilt u meer weten over Brightsite's visie op de verduurzaming van de chemische industrie? Lees onderstaande artikelen of ga voor het laatste nieuws naar wwww.brightsitecenter.com 

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief