×

Maximaal rendement op de Chemelot site

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie om te groeien en zich te ontwikkelen. Door hen te ondersteunen met unieke diensten en de nieuwste technologieën, kunnen ze het maximale uit hun fabriek halen – qua prestaties en rendement.

Of het nu gaat om optimale veiligheid, een compleet georganiseerde stop, ultieme procesoptimalisatie of een efficiëntere infrastructuur: Sitech Services zet expertise en innovatie in als tools om voorop te lopen, zodat klanten hun voorsprong kunnen behouden.


 

Dat doen we op de Chemelot site in Geleen en daarbuiten. Op deze pagina vindt u links naar enkele van onze diensten op de Chemelotsite.

Dit deel van onze nieuwe website is volop in ontwikkeling en we nodigen u dan ook uit nog eens terug te komen.

Handboek Veiligheidsmiddelen

Het Handboek Veiligheidsmiddelen omvat de categorie persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en kleine brandblusmiddelen (KBM) en geeft informatie over de diverse middelen en hun toepassingsgebied.

Trainingen Sitech Services

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor trainingen bij Sitech Services.

Klik hiervoor op het pijltje op onderstaande balk, kies de training die u wenst te volgen en daarna op doorgaan.

In de pagina daaropvolgend vult u uw persoonlijke gegevens in.

Nadat u op "Versturen" heeft geklikt ontvangt u een bevestigingsmail gevolgd door een mail met alle relevante informatie.

Mocht het om een af andere manier niet lukken om uw gegevens te versturen, kunt u ook mailen naar: fabrieksveiligheidsinstructie.chemelot@sitech.nl

Tot ziens op de training.

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbriefVul uw gegevens in: