×

Maximaal rendement op de Chemelot site

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie om te groeien en zich te ontwikkelen. Door hen te ondersteunen met unieke diensten en de nieuwste technologieën, kunnen ze het maximale uit hun fabriek halen – qua prestaties en rendement.

Of het nu gaat om optimale veiligheid, een compleet georganiseerde stop, ultieme procesoptimalisatie of een efficiëntere infrastructuur: Sitech Services zet expertise en innovatie in als tools om voorop te lopen, zodat klanten hun voorsprong kunnen behouden.


 

Dat doen we op de Chemelot site in Geleen en daarbuiten. Op deze pagina vindt u links naar enkele van onze diensten op de Chemelotsite.

Dit deel van onze nieuwe website is volop in ontwikkeling en we nodigen u dan ook uit nog eens terug te komen.

Handboek Veiligheidsmiddelen

Het Handboek Veiligheidsmiddelen omvat de categorie persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en kleine brandblusmiddelen (KBM) en geeft informatie over de diverse middelen en hun toepassingsgebied.

Trainingen Sitech Services

Met ingang van 25 augustus 2020 bieden we de Chemelot toegangsinstructie en Chemelot fabrieksveiligheidsinstructie online aan via het platform ENTER. U volgt de instructies online op uw eigen PC of tablet op het moment dat het uitkomt. U hoeft geen afspraak meer maken om de instructies te volgen in het Alert en Care Center op de Chemelot site.

Bij uw online aanvraag voor de Chemelot toegangspas krijgt u automatisch een uitnodiging om de toegangsinstructie via ENTER te volgen. Eventuele aanvullende instructies, zoals de fabrieksveiligheidsinstructie, dienen wel nog apart aangevraagd te worden. Dit doet u door een email te sturen met uw gegevens naar helpdesk@enter.coach

De gegevens die wij nodig hebben zijn de gegevens waarmee u uw Chemelot pas heeft aangevraagd:

  • Uw voornaam en achternaam
  • Uw e-mailadres
  • Uw bedrijfspasnummer

Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk toegang geven tot de online instructie.

Welkom op de Chemelot site en succes bij het maken van de instructie.

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief