×
Jarenlange expertise en permanente focus

Onderscheidend op vier speerpunten

Onze activiteiten zijn gericht op een aantal belangrijke werkgebieden binnen de procesindustrie. Daarbij onderscheiden we ons met name in debottlenecking, data monitoring, managed services en studio 4.0.

Deze vier speerpunten liggen verankerd in onze jarenlange expertise en permanente focus op innovatie en rendementsverbetering voor onze klanten. Door analyseren en optimaliseren weten we hun resultaat te maximaliseren.

Met onze engineers, technicians en consultants opererend vanuit de full scope van ICT, mechanical, electrical, civiel en chemical.

Onderscheidend in managed services, debottlenecking en data monitoring

Onze activiteiten zijn gericht op een aantal belangrijke werkgebieden binnen de procesindustrie en verankerd in onze jarenlange expertise en permanente focus op innovatie en rendementsverbetering voor onze klanten. Door analyseren en optimaliseren weten we hun resultaat te maximaliseren. Met onze engineers, technicians en consultants opererend vanuit de full scope van ICT, mechanical, electrical, civiel en chemical.

Managed services

Om de processen van onze klanten volledig in handen te nemen, moeten we een stap verder gaan. Als u ons nodig hebt om een bepaald probleem op te lossen, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en wij doen de rest! Wij kunnen dus een volledig proces voor u uitvoeren, wat uiteraard ook debottlenecking en datamonitoring omvat. Wij hebben alle expertise in huis om uw werkomstandigheden en procesveiligheid te optimaliseren. Onze brandweer staat bekend als de beste terreinbrandweer en onze afvalwaterbehandeling is erop gericht de ecologische impact op het milieu te minimaliseren.

Data Monitoring

Om adequaat te kunnen reageren op elke situatie is het hebben van de juiste kennis op het juiste moment cruciaal. Bij Sitech Data Monitoring verzamelen en analyseren we gegevens en genereren we daaruit informatie. Door onze expertise te combineren met kunstmatige intelligentie zijn we in staat bepaalde situaties te voorspellen en in de toekomst te voorkomen. Onze geïntegreerde aanpak wordt beschouwd als revolutionair voor de procesindustrie.

Debottlenecking

Organische en foutloze processen zijn cruciaal binnen de procesindustrie. Alle schakels in de keten moeten naadloos en non-stop op elkaar aansluiten en alles moet blijven stromen. Elk 'knelpunt' dat de doorstroming verstoort, kan leiden tot productiestilstand en aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Sitech Services zorgt ervoor dat eventuele 'bottlenecks' snel worden opgespoord en opgelost, zodat alles kan blijven stromen.

Onze servicelijnen

De dienstverlening van Sitech focust in grote lijnen op drie gebieden: Managed Services, Technology en Operate. Onze diensten zijn ondergebracht in 5 servicelijnen, die elkaar aanvullen en versterken. De samenwerking tussen deze diensten en onze schaalgrootte is uniek in de markt.

Technology & Innovation

Gebundelde kennis om plants maximaal te laten presteren. Of het nu gaat om veiligheid, duurzaamheid of plant performance; onze hoog opgeleide specialisten ondersteunen klanten in de volledige breedte om slimmer, anders en beter te produceren.

Fire Brigade & Security

Als specialist op het gebied van incidentbestrijding in een industriële en researchomgeving biedt Sitech 24/7 hoogwaardige brandweer- en securityzorg, beheersen we incidenten en houden we de effecten voor omwonenden en het milieu zo klein mogelijk.

Maintenance

Fabrieksonderhoud; van werkvoorbereiding tot en met inkoop en subcontracting: we nemen verantwoordelijkheid voor de hele scope. Onder aansturing van sterke management teams, die waar nodig specialisten inschakelen.

Turn Arounds

Grootschalig onderhoud aan fabrieken is een corebusiness van Sitech, waarbij we onze klanten van A tot Z ontzorgen. Na scope definitie en het aanbieden van passende engineering pakketten, managen we het hele traject inclusief cost estimating, sourcing & materials supply, contractor en execution management.

Projects

Turn-key is bij Sitech echt turn-key; onze services op het gebied van verbeterprojecten en aanpassingen aan installaties is bijzonder uitgebreid. Naast design en engineering, regelen we ook alle benodigde permits en kijken we naar de toekomst met maintenance en spare parts strategie.

Wilt u eens sparren met ons?

Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief