×
In elke situatie adequaat handelen

Data Monitoring

Om in elke situatie adequaat te kunnen handelen, heeft u op het juiste moment de juiste informatie nodig. Hoe meer informatie er is, hoe beter beslissingen kunnen worden genomen. Bij Sitech Data Monitoring verzamelen en analyseren wij gegevens en creëren we informatie uit deze gegevens. Gebruikmakend van onze expertise, gecombineerd met kunstmatige intelligentie, kunnen we toekomstige situaties voorspellen en voorkomen. Onze geïntegreerde aanpak wordt beschouwd als revolutionair voor de procesindustrie.

Onze drie oplossingen in Data Monitoring

Sitech Asset Health Center

In het Sitech Asset Health Center (SAHC) monitoren onze ingenieurs equipments en analyseren ze de informatie van Plant en Process. Vandaag de dag volgen we al meer dan 500 equipments real time.
    
Voorkomen is beter dan genezen. Met die simpele gedachte hebben we in 2013 het Sitech Asset Health Center opgestart. Ons doel: het benutten en combineren van zoveel mogelijk data om tot betrouwbaar predictief onderhoud te komen.

Tijdens een succesvolle pilot wist een digitaal model van een filter al zes dagen van tevoren een naderend defect te voorspellen. Een doorbraak, want de winst van deze voorkennis is aanzienlijk. Denk aan het tijdig stopzetten en sneller weer opstarten van een installatie, of het tijdens werktijd kunnen inzetten van monteurs. 

Op basis van diverse pilots zijn in korte tijd al tientallen equipments gedigitaliseerd. Het streven is om binnen drie jaar zeker 5.000 equipments te realiseren, al dan niet op Chemelot. Bij het bepalen of predictief onderhoud rendabel is, kijken we goed of alle benodigde data voorhanden zijn. Daarnaast werken we aan een aangepast IT-platform, dat geheel is gebaseerd op predictief onderhoud.

Alert & Care center

In een crisissituatie is onmiddellijk en juist reageren cruciaal. Het Alert & Care center van Sitech Services heeft alle informatie up-to-date bij de hand om de juiste beslissingen te nemen.
 

DigiQuip

Digitaliseren is de eerste stap in het creëren van de fabriek van de toekomst, optimaal en veilig. Vandaag de dag hebben we al modellen voor 33 verschillende soorten apparatuur voor roterende, elektrische, instrument en statische equipments.

Een duidelijke ontwikkelingsstrategie

De eerste stappen op weg naar de fabriek van de toekomst zijn gezet, wij hebben een duidelijke ontwikkelingsstrategie om onze doelen te bereiken en de belangrijkste drijfveren voor onze klanten te realiseren. Gehecht aan onze strategie is een ontwikkelingsagenda. We weten dat we dit niet alleen kunnen doen, daarom werken we samen met onze partners in een ecosysteem dat we het Intellinet noemen. Een deel van het Intellinet is onze Studio 4.0, waar we nieuwe diensten en oplossingen ontwikkelen die nodig zijn om onze visie te realiseren.

Wilt u eens sparren met ons?

Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief