×
Ook u kunt vandaag al beginnen voor morgen

People, plant en process

De procesindustrie 4.0 vraagt om verregaande digitalisering van onderhoudsprocessen, samen met een stabiele en veilige infrastructuur. Sterker nog: die combinatie is een must om de procesindustrie in Europa te behouden. Software gaat steeds meer doen wat mensen deden. Kortom, alles gaat met elkaar communiceren. 

Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers in de procesindustrie naar een ‘next level’ te helpen. Waarbij we als echte ‘integrator’ niet opereren vanuit losse onderdelen, maar juist zorgen dat alles optimaal met alles werkt, binnen een volledig datagestuurde omgeving.

Dit doen wij door de fabriek van de toekomst te ontwikkelen die:

  • voorop loopt met smart industry
  • preventief werkt versus correctief
  • duurzaam is in de breedste zin
  • optimaal veilig is
  • maximaal rendement levert
  • communiceert
  • met zero surprises

In onze visie werken binnen de procesindustrie drie pijlers permanent samen: People, Plant en Process. We hebben onze diensten dan ook verdeeld over deze drie P’s en gegroepeerd in negen aandachtsvelden. Daarmee bestrijken we het hele gebied van industry & manufacturing services tot technology & support expertise.

People: veiligheid en efficiency

Alle diensten die de veiligheid en efficiency rondom mensen waarborgen behoeven aandacht. We zorgen bijvoorbeeld voor een veilige werkomgeving en infrastructuur op de plant. Maar ook voor soepele on-boarding, training en compliance. Zo bieden we een intelligent digitaal systeem om de onsite registratie en controle van personen aanzienlijk te versnellen.

Plant: optimale functionaliteit

Hierbij draait het om het volledige onderhoud, de technische ondersteuning en het realiseren van noodzakelijke of gewenste aanpassingen. Daarnaast ontwerpen, leveren, implementeren en onderhouden we futureproof IT-infrastructuren. En we houden alert een vinger aan de pols via ons Asset Health Center, waarbij we assets in de plant continu checken op foutloze werking en functionele betrouwbaarheid.

Data Monitoring is een van de services waarmee we het plantproces optimaliseren.

Process: structurele voorzieningen

Denk aan structurele voorzieningen als water, energie en andere utiliteiten. Of aan up-to-date MRO-services en spare parts en supply chain management. Ook de analyse en inspectie van installaties nemen we voor onze rekening, waarbij handmatige controle plaatsmaakt voor online afhandeling op basis van monitoring. 

Ten slotte verzorgen we ondersteuning op het gebied van vergunningen, recycling van materialen en onderdelen, hergebruik van warmte, afvalverwerking en energiebesparing.

Vier speerpunten

Onze activiteiten zijn gericht op een aantal belangrijke werkgebieden binnen de procesindustrie. Daarbij onderscheiden we ons met name in debottlenecking, data monitoring, managed services en studio 4.0 (efficiency pioneering). Deze vier speerpunten liggen verankerd in onze jarenlange expertise en permanente focus op innovatie en rendementsverbetering voor onze klanten.

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief