×
Wij gaan voor maximaal meer
‘Bottlenecks’ opsporen en zorgen dat alles blijft stromen
Op basis van uw vraag alles initiëren om het hele traject te runnen
Sitech Services B.V. pay-off

Maximum performance and cost-effectiveness

Wij zijn de toonaangevende technologiepartner, die zorgt voor maximale prestaties en kosteneffectiviteit van de installatie. Wij analyseren, optimaliseren en maximaliseren, zodat fabrieken hun concurrentievoordeel behouden. Dat doen we met de nieuwste technologische toepassingen, de juiste expertise, de beste innovaties en verregaande digitalisering.

Wij maximaliseren de resultaten.

Onze servicelijnen

De dienstverlening van Sitech focust in grote lijnen op drie gebieden: Managed Services, Technology en Operate. Onze diensten zijn ondergebracht in 5 servicelijnen, die elkaar aanvullen en versterken. De samenwerking tussen deze diensten en onze schaalgrootte is uniek in de markt.

Technology & Innovation

Gebundelde kennis om plants maximaal te laten presteren. Of het nu gaat om veiligheid, duurzaamheid of plant performance; onze hoog opgeleide specialisten ondersteunen klanten in de volledige breedte om slimmer, anders en beter te produceren.

Fire Brigade & Security

Als specialist op het gebied van incidentbestrijding in een industriële en researchomgeving biedt Sitech 24/7 hoogwaardige brandweer- en securityzorg, beheersen we incidenten en houden we de effecten voor omwonenden en het milieu zo klein mogelijk.

Maintenance

Fabrieksonderhoud; van werkvoorbereiding tot en met inkoop en subcontracting: we nemen verantwoordelijkheid voor de hele scope. Onder aansturing van sterke management teams, die waar nodig specialisten inschakelen.

Turn Arounds

Grootschalig onderhoud aan fabrieken is een corebusiness van Sitech, waarbij we onze klanten van A tot Z ontzorgen. Na scope definitie en het aanbieden van passende engineering pakketten, managen we het hele traject inclusief cost estimating, sourcing & materials supply, contractor en execution management.

Projects

Turn-key is bij Sitech echt turn-key; onze services op het gebied van verbeterprojecten en aanpassingen aan installaties is bijzonder uitgebreid. Naast design en engineering, regelen we ook alle benodigde permits en kijken we naar de toekomst met maintenance en spare parts strategie.

Partners

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief