×
Sitech Asset Health Center
Sitech Services B.V. pay-off

Predictive analytics om uw plant performance te verbeteren

Bent u verdwaald in de complexiteit van industry 4.0? Of bent u nog niet begonnen aan de digitale transitie, omdat u worstelt met de eerste stappen? Sitech Asset Health Center kan u daarbij helpen.

We combineren jarenlange ervaring in maintenance met data-analyse. Via een sterk netwerk van partners en leveranciers leveren wij een geïntegreerde oplossing voor de procesindustrie.

Houd de controle en bestuur uw fabriek op afstand
Het is onze missie om de gezondheid van uw assets vroegtijdig en nauwkeurig te voorspellen. Met als doel de prestaties van uw fabriek in SHEQ, up-time, kosten, productvolume en kwaliteit te verbeteren.

Onze focus

Wat is het Digital Maturity Level van uw organisatie? 

Op het gebied van predictive maintenance kan de behoefte aan condition-based monitoring niet genoeg worden benadrukt. De eerste stap naar predictive maintenance begint bij de vraag is uw organisatie data-ready? Is uw organisatie ingericht om op basis van verzamelde data onderhoudsacties uit te voeren? Uitdagingen die hierbij komen kijken zijn onder meer gegevensregistratie, gegevensverzameling en gegevensbeheer.

We ondersteunen u met connectiviteit, data-science-toepassingen en het monitoren van de data. We beginnen met het beoordelen van de kwaliteit, de methoden en de infrastructuur waarmee de gegevens op dit moment binnen u organisatie worden verzameld. Daarnaast ondersteunen we u met het aanbrengen van verbeteringen aan uw huidige systemen om ze echt data-ready te maken. 


De juiste slimme sensoren selecteren en implementeren

Slimme sensoren zijn sensoren die meer kunnen dan alleen metingen uitvoeren. In de wereld van IIoT kunnen slimme sensoren uw data in uw hele fabriek ondersteunen. Deze sensoren kunnen de data voorbewerken om de informatie op te halen die u nodig heeft en kunnen opnieuw worden geprogrammeerd om mee te groeien met uw steeds veranderende behoeften. Slimme sensoren zijn computers geworden en dagen traditionele concepten van hardwarelevenscycli, installatievereisten en de reeds geplande Turn Arounds uit.

Wij ondersteunen u bij de acceptatie van slimme sensoren door de functionele vereisten te beoordelen, de sensoren te bestellen en te implementeren. Daarbij richten we ons op de planning van de fabriek en het lopende proces om uw SHEQ-scores te verbeteren.


Nieuwe data, nieuwe inzichten

Een data-driven organisatie wil de maximale waarde benutten uit haar data. Welke data zijn waardevol en welke data kunnen worden vergeten? Het is ons doel om het huidige proces van onze klanten te optimaliseren door inzichten te krijgen uit deze data. Op basis van FMEA gebaseerde modellen kunnen we de resterende levensduur van uw assets inschatten.

Daarnaast kijken we naar nieuwe technologieën om uw huidige proces te verbeteren. En waar nodig trainen we uw personeel in het gebruik van deze nieuwe methoden. Immers zijn de juiste mensen en processen essentieel voor het ontwikkelen van de analytische methoden voor uw organisatie.


Digitale inzichten omzetten in waardevolle acties

Het belangrijkste onderdeel van de digital transformation journey is de acceptatie van nieuwe, beschikbare technologieën. Nieuwe technologieën, die gewoon werken en waarde opleveren, kunnen worden geïmplementeerd. Maximale waarde wordt gegenereerd wanneer de nieuwe technologieën invloed hebben op 'hoe je dingen doet'.

Om deze reden helpen wij u met het monitoren van data en ondersteunen we engineers in de interpretatie van de informatiestroom. Bovendien ondersteunen we de ontwikkeling van kwaliteitsmanagementbeleid, veiligheidsbeleid en milieu-impactanalyse. Als Sitech Asset Health Center hebben we binnen de hele Sitech organisatie toegang tot tientallen jaren ervaring in SHEQ en controlling. 


Roadmap to success

Start uw digitale reis met ons. Het maakt niet uit in welke fase van deze reis uw organisatie zit. In alle fases kunnen wij u helpen, zowel op het gebied van assessing, selecting, implementing als monitoring. 

Get in touch

Wilt u meer weten over onze oplossing? Of bent u geïnteresseerd in een brainstormsessie met ons? Neem contact met ons op via sahc@sitech.nl. In een persoonlijk gesprek leggen we u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons ecosysteem

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief