×

Inkoopvoorwaarden

Sourcing & Supply Chain

Wij leveren, op tijd en compleet, materialen en diensten voor onze klanten. Voornamelijk ter ondersteuning van Projects, Turn Arounds, Maintenance en Site services voor Chemelot. Door het in één team managen van het totale proces van marktverkenning tot het leveren van materialen en mensen, zijn we in staat flexibel en snel te reageren op veranderingen in de markt en veranderingen in de klantvraag. Daarbij kijken we zowel ver vooruit kijken naar hoe de markt zich ontwikkelt, alsook dichtbij om de juiste inkooporders snel in de markt te zetten. Onze professionals bieden ondersteuning op maat, zodat problemen achteraf worden voorkomen. Heldere afspraken en een on going toets van commerciële condities op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en markconformiteit, zorgen voor de juiste verbinding tussen klantvraag en leveranciersmarkt, alle veranderingen en ontwikkelingen inbegrepen.

Planning en uitvoering van Projects, Turn Arounds, Maintenance en Site services voor Chemelot kan niet zonder het inkopen van materialen en diensten; meer dan 65% van onze omzet bestaat uit inkoop. Door het samenvoegen van inkoop en logistiek, kunnen we snel en flexibel inspringen op de vragen die Sitech als dienstverlener krijgt. Door opslag en beheer van strategische voorraden voor onze klanten en door ons professioneel, strategisch inkoopteam ontzorgen we onze klanten van A tot Z.

Op deze webpagina vindt u documenten die ons helpen een goed operationeel inkoopproces te waarborgen door afspraken en verwachtingen duidelijk te omschrijven. Daarbij verwachten we dat iedereen in het proces onderstaande richtlijnen volgt:

  • We order right, so deliver right: We verwachten geleverd te krijgen wat we bestellen: op tijd, met de gevraagde kwaliteit.
  • Acknowledge: Op iedere order een leverdatum, van iedere order een orderbevestiging.
  • Inform: Iedere levering gaat door ons logistiek proces, referentie naar PO/regelnummer is daarbij essentieel.
  • No P.O., no pay: Facturen zonder order, of afwijkend van in de order genoemde bedragen of aantallen, worden beschouwd als niet besteld.
  • Communicate: Als er iets misgaat, staan onze inkopers klaar om problemen op te lossen. Neem contact met hen op.
Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief