×

Aan de slag als trainee op Chemelot?

Sitech hecht waarde aan nieuw toekomstig talent. Zo dragen wij bij aan het Chemelot Career Center dat afgelopen dinsdag 15 januari de tweede selectiedag voor nieuwe trainees op Chemelot organiseerde. Het traineeship is bedoeld om academici binnen 2 jaar klaar te stomen voor een toppositie bij bedrijven zoals DSM, Fibrant, ARLANXEO, SABIC, AnQore, USG, OCI Nitrogen of Sitech.

Uit de voorselectie waren 11 mogelijke trainees geselecteerd die tijdens de selectiedag werden getrakteerd op een afwisselend en inspirerend programma. Met een inspiratiesessie van onder andere Frank Schaap (Director Business Development & Marketing bij Chemelot) en een presentatie van twee oud-trainees kregen de potentials een goed beeld van de kansen en mogelijkheden op Chemelot.

Na een site tour en een lunch was het aan de trainees de beurt om zich middels een pitch voor te stellen aan de directieleden van verschillende bedrijven op Chemelot. Vervolgens gingen ze aan de slag met het uitwerken van een business case, die later op de dag gepresenteerd werd.

De komende weken worden de trainees geselecteerd die vanaf 1 april met een mooie opdracht op Chemelot mogen starten.

Traineeship volgen op Chemelot?
Studeer jij dit jaar af aan de universiteit en heb je interesse in een traineeship op Chemelot? Neem dan contact op met het Chemelot Career Center: career.center@chemelot.nl. In het najaar start de volgende selectieronde.

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief