×

Sitech wint Asset Performance 4.0 Award

We zijn zo trots op het winnen van de Asset Performance 4.0 Award van BEMAS op 27 oktober 2021! Een geweldige prestatie en een belangrijke erkenning voor ons werk en ons team bij de BU T&I, werkend aan Data & AI-gedreven Plant Optimization. Met de case 'Storing in de vleugel van de elektrische motor en de warmtewisselaar' bewijzen we de voordelen van Artificial Intelligence zoals verlaging van operationele kosten en onderhoudskosten en verbetering van prestaties en OEE (Overall Equipment Effectiveness). Proficiat aan het hele Sitech-team!

27 oktober 2021 heeft BEMAS, de Belgian Maintenance Association, de derde Asset Performance 4.0 Award uitgereikt tijdens de Asset Performance 4.0 Conferentie in Antwerpen. Tijdens de awardshow presenteerde tech entrepreneur Peter Hinssen een inspirerende keynote over de Day After Tomorrow in Asset Performance. Hoe kunnen bedrijven zich voorbereiden op de toekomst en hoe kunt u uw bedrijf helpen om The Day After Tomorrow relevant te blijven? Peter Hinssen inspireerde de aanwezigen met zijn verhelderende inzichten. De drie finalisten waren Remotive, Saudi Aramco en Sitech Services. Van de 3 finalisten werd er één live in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen gekroond tot winnaar. 

En de winnaar is... Sitech Services

De jury verkoos Sitech Services tot award winnaar. BEMAS: "De zeer innovatieve digitale oplossing van Sitech Services stelt bedrijven in staat om condition-based monitoring strategieën toe te passen. Het inhouse systeem biedt een service dashboard waarmee maintenance teams alle informatie kunnen krijgen die ze nodig hebben over de conditie van installaties en machines. Aanvankelijke uitdagingen, zoals een slechte connectiviteit van IIoT-sensoren, werden snel overwonnen en het team van Sitech Services biedt klanten nu een eersteklas service die hen helpt om de downtime van activa te verminderen en de onderhoudskosten te minimaliseren."

De jury concludeerde dat de cases die door Sitech Services werden getoond, het meest relevant waren voor de criteria van deze prijs. Erwin Bovyn legt uit: "Sitech Services heeft een volwassen product ontwikkeld met een zeer hoge graad van digitalisering, met een aanpak die machine learning en zelflerende aspecten omvat, die echt eye-openers waren. Ze leverden zeer impactvolle resultaten. Een heel sterk punt is dat hun algoritmes gekoppeld zijn aan de engineers in het veld." De jury concludeert dat de aanpak van Sitech maintenance zeer uitgebreid en accuraat benadert  met behulp van kunstmatige intelligentie. Sitech Services neemt de tijd en moeite om alles in het veld te verifiëren en te dubbelchecken, waarbij maintenance teams en -ingenieurs hun input kunnen geven. Een ideale combinatie en daarom de verdiende winnaar van de Asset Performance 4.0 Award 2021.

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief