×

Expertise in actie: Sitech Services' Electrical team

Bij Turn Arounds en grote projecten werkt het Electrical team van Sitech Services vaak achter gesloten deuren, ogenschijnlijk onzichtbaar. Maar de impact van hun werk is allesbehalve onopgemerkt gebleven. Sterker nog, het team boekt consistent succesvolle resultaten: veilig, binnen planning en budget en van hoge kwaliteit, zoals blijkt uit de positieve feedback van AnQore.

Hoge impact
Bij de laatste Turn Around van AnQore was de impact extreem hoog, vanwege de vervanging van kritische verdelers en transformatoren. Tom Pijls, Chief Operations Officer bij AnQore, is echter vol lof over de voorbereiding en professionaliteit van het Electrical team: "Dit waren twee grote projecten waar lang aan gewerkt is. Dankzij de goede voorbereiding en de professionaliteit van het team verliep de uitvoering volgens plan en was deze kwalitatief hoog. Wat ons betreft mogen deze mensen best eens in het zonnetje gezet worden. Namens AnQore bedankt voor het goede werk!”

Tom Pijls, Chief Operations Officer bij AnQore

Veiligheid voorop
Veiligheid is van het allergrootste belang bij het werken aan elektrische installaties. Het Electrical team laat hier geen ruimte voor fouten. Electrical Engineer Jos Habets benadrukt dat zowel persoonlijke veiligheid als installatieveiligheid altijd gegarandeerd moeten zijn ook om productie-uitval te voorkomen. “Het toepassen van het vierogenprincipe en het nauwkeurig dubbelchecken van werkzaamheden zijn standaard procedures. Het elektrotechnische bedrijfsvoorschrift wordt voortdurend aangepast aan nieuwe wetgeving en inzichten, en het team wordt regelmatig bijgeschoold om te allen tijde veilig te kunnen werken.”

“Dankzij de goede voorbereiding en de professionaliteit van het team verliep de uitvoering volgens plan en was deze kwalitatief hoog.” Tom Pijls, COO bij AnQore

Kwaliteit en toekomstbestendigheid
"We zoeken altijd naar de beste oplossing”, vult Tim Herresma, ook Electrical Engineer, aan. “Dat moet ook wel, want na onderhoud gaan elektrische installaties vaak voor 12 jaar dicht. Omdat we weten dat we in de levenscyclus van een installatie maar een paar momenten hebben om werkzaamheden uit te voeren, moeten we ver vooruit denken. We hanteren dan ook een meerjarenplan om zeker te weten dat installaties betrouwbaar en toekomstbestendig zijn."

Het Electrical team van Sitech Services

Expertise in uitvoering
Met een bewezen staat van dienst en jarenlange ervaring is het Electrical team in staat om nauwkeurige inschattingen te maken van de benodigde uren voor de voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden. Risico's worden aan de voorkant beperkt door voldoende componenten op voorraad te hebben voor directe vervanging. "Hoe simpeler je het kan organiseren, hoe groter de kans op succes”, benadrukt Turn Around Manager Sven Ritt. “Samen bepalen we de strategie. Vervolgens werken de Electrical Engineers de scope uit naar technische opdrachtstellingen, schakel- en veiligstelschema’s. Ze zijn in de lead voor de werkvoorbereidingsfase en hebben een key rol als constructiemanagement tijdens de uitvoering. Ze weten perfect waar het over gaat en waar de risico’s zitten.”

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief