×

Innovatie van Sitech Logistic Support Center: mobile warehouse

Logistieke dienstverlening in de chemische en procesindustrie vraagt om een hoge mate van flexibiliteit, gezien het dynamische werkveld van bedrijven in deze branche. Door Sitech’s brede kennis en ervaring hierin kunnen we klanten volledig ontzorgen op logistiek gebied. Dit gebeurt vanuit ons Logistic Support Center.

Het Logistic Support Center biedt haar klanten nu een nieuwe mobiele oplossing; het mobile warehouse. Via deze weg zijn we in staat om het uitgiftemagazijn zo dicht mogelijk bij het zwaartepunt van werkzaamheden te plaatsen. En het logistieke proces rondom de dynamiek van de klant zelf te organiseren.

Tim Joncker, Manager Logistics Support: “Dit stelt ons enerzijds in staat om te voldoen aan de diverse behoeftes van onze klant. Anderzijds creëren we zo een optimale werkomgeving voor onze magazijn medewerkers. Zo zijn de containers voorzien van isolatie en verwarming.“

De containers zijn schaalbaar ontworpen, zodat ze op ieder gewenst terrein geplaatst kunnen worden. Tim: “We kunnen op dit moment uitbreiden tot een maximum van 12 containers. Daarnaast kunnen we door middel van een speciaal ontwikkeld systeem de gehele materialenstroom traceren. Zo wordt er te allen tijde gemonitord waar het materiaal zich bevindt of aan wie het is uitgegeven.”

Inmiddels is de eerste Turn Around succesvol afgerond met gebruikmaking van het mobile warehouse en zullen er nog vele volgen.

Meer weten over het mobile warehouse? Neem contact op met Tim Joncker via tim.joncker@sitech.nl

Bekijk de video hier:

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief