×

Nickel van de Mortel, projectcoördinator SAHC

Na zijn studie werktuigbouwkunde wist Nickel van de Mortel het zeker. Hij wilde aan de slag bij een innovatief technologiebedrijf. Hoewel hij in eerste instantie niet aan Sitech Asset Health Center dacht, was hij na zijn eerste kennismakingsgesprek meteen enthousiast. En nu is hij al enkele maanden aan de slag als projectcoördinator binnen het SAHC team. We stelden hem een paar korte vragen over zijn eerste ervaringen in het werkveld.   

Wat is jouw achtergrond?
Ik heb de opleiding Engineering gevolgd aan de Hogeschool Zuyd in Sittard. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd in de richting Werktuigbouwkunde. Ik wist zeker dat ik na mijn studie aan de slag wilde bij een technologiebedrijf. Een bedrijf dat bezig is met de toekomst en koploper wil zijn in hetgeen zij doet. Nadat Sitech Asset Health Center mij uitnodigde voor een gesprek, was ik meteen enthousiast. En zo ben ik sinds afgelopen september gestart als projectcoördinator.

“Ik vind het tof om bij zo’n innoverend team te werken.”

Wat vind je interessant aan de wereld van Industry 4.0?
De digitale transitie in de procesindustrie ontwikkelt zich in een razend tempo. Er worden steeds meer verschillende soorten sensoren ontwikkeld en de vraag naar digitaal monitoren neemt alsmaar toe. Ik ben er ook van overtuigd dat bedrijven deze stap moeten zetten om meer waarde uit hun assets te halen en om voorop te kunnen blijven liggen op hun concurrenten. Dat ik bezig ben met de ontwikkeling van een oplossing die in de procesindustrie veel gaat betekenen, vind ik heel interessant.

Waarom Sitech Asset Health Center?
Binnen het SAHC team zijn we continu bezig met vraagstukken van de toekomst. We zijn met technieken bezig die nog onbekend zijn in de markt. Juist deze elementen maken het werken bij SAHC uitdagend. Ik vind het tof om bij zo’n innoverend team te mogen werken.

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief