×

Nieuw in ENTER: flensmanagement

Het door Sitech Services ontwikkelde digitale platform ENTER biedt een toegankelijke manier van onboarden en trainen voor de industrie en bouw. Sinds december 2019 is er een nieuwe tool beschikbaar in het platform: flensmanagement. Deze tool bevat een assessment waarmee de vakbekwaamheid van medewerkers op het gebied van flensmanagement vastgesteld kan worden.

Medewerkers die niet voldoen aan de door opdrachtgevers gestelde normen, kunnen vervolgens een digitale flenstraining volgen in ENTER. Deze volgens NEN-normen ontwikkelde training is in negen talen voorhanden en voldoet aan de laatste didactische inzichten en eisen. Het gebruik van 3D modellen maakt de training uitermate realistisch.

De flensmanagement tool is eerst uitgebreid getest door medewerkers van Sitech Services, bedrijven op de Chemelot site en contractors. Hij is beschikbaar sinds december 2019 en wordt voor het eerst ingezet bij de Turn Around van OCI Nitrogen’s melaminefabrieken. Naar verwachting wordt ENTER binnenkort uitgebreid met vergelijkbare tools voor andere vakgebieden, zoals lassen en steigerbouw.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het digitale platform ENTER? Neem contact op met Sebastiaan de Reede: +31(0)6 53 91 18 23, sebastiaan.reede-de@sitech.nl

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief