×

Nieuw: online portal Chemelot Safety Shop

De Chemelot Safety Shop van Sitech is een begrip op de Chemelot site. Al jarenlang kunnen bedrijven op de site hier terecht voor al hun veiligheidsmiddelen en een gedegen advies. Sinds begin oktober 2022 zijn de producten en diensten van deze shop ook te vinden in een online portal. 

Bart Salemans, HVK Safety Engineer bij de Chemelot Safety Shop: “Bedrijven op de site gebruiken het ‘Handboek Veiligheidsmiddelen’, dat zorgt voor uniformiteit in veiligheidsmiddelen op Chemelot. Daarbuiten leveren we nog meer producten en diensten, zoals bijvoorbeeld apparatuur voor portable en semi-stationaire gasdetectie. Ook hebben we een uitgebreid portfolio van diverse typen ademluchttoestellen, ademluchttrolleys en ademluchtunits. Verder ondersteunen wij ons assortiment met een Face Fit Test dienstverlening (gecertificeerd met het Gele Safety Sign). Al onze producten en diensten zijn te vinden op onze nieuwe portal. Ze worden specifiek en uitgebreid beschreven. Bovendien bevat de portal veel achtergrondinformatie.”

Ook voor bedrijven in de omgeving

De portal van de Chemelot Safety Shop is toegankelijk voor iedereen: voor klanten en contractors op de Chemelot site en buiten de site.” Manager Operations Dagsupport Wim Tholen: “Dat is een bewuste keuze. Er is volop belangstelling van bedrijven die deze middelen vanwege de hoge kwaliteit ook buiten Chemelot willen gebruiken. We hopen dat klanten in de omgeving die op zoek zijn naar een specifiek veiligheidsmiddel ons nu beter weten te vinden.”

Extra safety check

De Chemelot Safety Shop portal is geen gewone webshop. Bart: “Klanten die een product in hun winkelmandje plaatsen, rekenen dit nog niet meteen af. Ze plaatsen daarmee een reservering, waarna wij contact met hen opnemen om te bespreken of dit product beschikbaar is en geschikt is voor de klus. Deze extra service is in het belang van de klant. Vergelijk het maar met het uitlenen van een parachute: dan wil je ook zeker weten dat je juiste hebt voor een bepaalde sprong. De producten zijn direct na de safety check beschikbaar en worden bij klanten in bijna heel Limburg op locatie afgeleverd.”

Benieuwd naar de producten en diensten van de Chemelot Safety Shop?
Bekijk de video Sitech - Chemelot Safety Shop of ga direct naar het nieuwe portaal

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief