×

De toegevoegde waarde van een goed georganiseerde TA

Bij een Turn Around wordt een fabriek stilgezet om deze van binnen en buiten te inspecteren, schoon te maken en waar nodig onderdelen te repareren, te vernieuwen of te verduurzamen. Hiermee investeren we in veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Een onderhoudsstop vergt een zorgvuldige voorbereidingstijd en is een complexe operatie waarbij honderden medewerkers in enkele weken tijd enorm veel werk verrichten.

Wij helpen onze klanten om het maximale uit iedere fabriek te halen. Ook tijdens een Turn Around, waarbij we al onze diensten verenigen, streven we naar een optimaal resultaat. En met ons TA Excellence programma kijken we telkens waar het beter kan.

Van scope t/m oplevering, ontzorging van A tot Z
Per jaar voeren we 5 tot 10 Turn Arounds uit op de Chemelot site. Verschillend in grootte, maar tijdens alle stops ontzorgen we onze klanten van A tot Z. We managen het hele traject, van scope tot en met oplevering. Daarbij houden we de uitvoeringsfase zo kort en efficiënt mogelijk. Elke Turn Around wordt vormgegeven door een professioneel kernteam, met vertegenwoordigers van de klant, vaste contractors en de experts van Sitech.

Veiliger, voorspelbaarder en competitiever 
Samen met de klant komen we tot een helder afgebakende scope, waardoor de kosten voor voorbereiding en rework dalen. Duidelijke governance en goed gedefinieerde werkprocessen maken de Turn Around veiliger, voorspelbaarder en competitiever. Systemen en planning tools bieden efficiënte ondersteuning op basis van verregaande digitalisering. In onze gestandaardiseerde werkmethodes houden we rekening met onverwachte gebeurtenissen en kunnen we snel opschalen als de situatie dat vereist.

Voor ‘full scale’ als korte stopgebonden activiteiten
Dit doen we met een flexibel, bekwaam team dat multifunctioneel kan worden ingezet en opereert vanuit één platform. En zowel voor ‘full scale’ Turn Arounds als korte complexe stopgebonden activiteiten, ofwel ‘light’ Turn Arounds. Mits goed uitgevoerd, kan een fabriek na een Turn Around weer een aantal jaren zonder problemen in bedrijf blijven. Met een hogere betrouwbaarheid, meer productie en verduurzaming van processen. En vanzelfsprekend veilig.

Wilt u meer weten over onze aanpak?
Neem contact op met onze Turn Around Manager Sven Ritt, sven.ritt@sitech.nl

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief