×
Sitech Services B.V. pay-off

Maak kennis met de nieuwste toepassingen op het gebied van voorkomen van corrosie van buitenaf

Op maandag 12 november aanstaande organiseren we een informatieve middag over corrosie van buitenaf, waaronder corrosie onder isolatie (CUI). In Brightlands Center Court deelt Sitech samen met Stopaq, onderdeel van de Seal for Life industries, haar kennis, ervaring en innovatie op het gebied van uitwendige corrosie preventie. Stopaq is al meer dan 20 jaar marktleider in de ontwikkeling van nieuwe applicaties voor afdichting en corrosiepreventie in natte omgeving.

Met een drietal presentaties en een demonstratie van Stopaq laten we verschillende toepassingen voor onze klanten zien. Bovendien vertelt Geert Schreurs, plantmanager Arlanxeo, zijn ervaring over de toepassingen in praktijk.


Zet onderstaande datum in je agenda!

Wanneer?                    Maandag 12 november, 14.00 – 17.00 uur
Waar?                          Brightlands Center Court, Pellinore
Aanmelden?                Vóór 5 november aanstaande via peter-hgm.janssen@sitech.nl


Over Stopaq
Stopaq, onderdeel van de Seal for Life Industries, ziet zichzelf als “beschermer” van kwetsbare systemen en installaties met boven- en ondergrondse toepassingen en ook offshore oplossingen. Onze aanpak sluit nauw aan bij de doelstelling van Sitech Services om duurzaamheid in de procesindustrie te optimaliseren. Stopaq omarmt deze duurzaamheidsagenda om samen het verschil te maken.

Lees hier meer over Stopaq: http://www.sealforlife.com/products/stopaq.html

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief