×
Ben jij de koploper die we zoeken?

Volop kansen bij Sitech Services

Sitech Services is een sterk groeiend bedrijf binnen de procesindustrie. Met zo’n 1.000 professionals zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers het maximale uit hun fabriek halen. We  onderhouden en verbeteren fabrieken. We ondersteunen en optimaliseren productieprocessen. We werken mee aan een efficiënte infrastructuur en een veilige werkomgeving. En vooral: we innoveren waar we maar kunnen. Dat doen we met volle inzet en overgave voor DSM, OCI Nitrogen, Arlanxeo en Sabic en vele andere belangrijke spelers in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector.

Hét bedrijf voor technisch personeel

Om deze belofte elke dag weer waar te maken, hebben we de beste vakmensen nodig. Mensen van allerlei disciplines – van techniek tot veiligheid en milieu, van onderhoud tot informatie- en procesbeheer tot ondersteunende diensten. Mensen die graag willen werken op de plek waar het allemaal gebeurt. Sitech Services, hét bedrijf voor technisch personeel in Nederland! Want één ding is zeker: nergens vind je zóveel uitdaging en carrièrekansen als bij ons. 

Wil jij ook Sitecher worden? Dan moet je uit het juiste hout gesneden zijn. Passie hebben voor je werk en je vakgebied. Gefocust zijn om het beste uit jezelf én de installaties te halen. Kortom: samen met ons willen gaan voor maximaal meer. 

En daar krijg je bij ons ook heel wat voor terug! 

Wij opereren vanuit de full scope van:

  • ICT 
  • Mechanical engineering
  • Elektrical engineering
  • Civil engineering
  • Chemical engineering
     

Wij zijn Sitech Services!

Solliciteer nu bij Sitech Services

Solliciteren op een vacature doe je bij ons online. Dan zijn je gegevens meteen op de juiste plek en bij de juiste mensen aanwezig. Stuur je cv en motivatie mee. Als je profiel en cv aansluiten op de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een gesprek. 

Ook een open sollicitatie doe je online. Wij beoordelen of je profiel en je cv passen bij huidige of toekomstige functies binnen Sitech. Je krijgt binnen enkele dagen bericht of we je gegevens in file houden voor de toekomst.

Stage lopen en afstuderen bij Sitech

Sitech heeft stage- en afstudeerplaatsen voor energieke en gedreven leerlingen en studenten uit het mbo, hbo en wo. Of je nu een oriënterende stage, een meeloopstage of een afstudeerproject zoekt, bij ons krijg je de kans om veel te leren en ervaring op te doen. Wij zorgen voor goede begeleiding, zodat je het maximale uit je stage kunt halen. Jij brengt jouw talent, ideeën en enthousiasme mee. Samen zorgen we ervoor dat jouw stage of afstudeertraject een succes wordt.

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief