Over ons
We achieve results together.

Hoewel Sitech momenteel een leidende positie inneemt als geïntegreerde, langjarige toeleverancier in de chemische procesindustrie, is het bedrijf zelf nog vrij jong. Sitech ontstond in 2008 uit verschillende afdelingen van multinational DSM om een sleutelrol te spelen op het Chemelot industriepark in Geleen, waar zo’n zestig chemische fabrieken en tientallen andere bedrijven gevestigd zijn.

In 2023 ging Sitech een belangrijke nieuwe fase in met de privatisering en de nieuwe eigenaar, Ebert HERA Group. Dit partnerschap biedt beide partijen en hun 3.000 specialisten de mogelijkheid om samen te groeien als de toonaangevende dienstverlener die werkt aan een duurzame, veilige en concurrerende procesindustrie.

Een bedrijf met een unieke propositie

De geïntegreerde aanpak van Sitech, die kenmerkend is voor haar multidisciplinaire dienstverlening op het gebied van turnaround management, maintenance operations en modification projects en is geworteld in uitgebreide expertise op het gebied van brownfield engineering, is uniek in de markt.

Als partner in het kenniscentrum Brightsite speelt het bedrijf ook een belangrijke rol in het bereiken van de duurzaamheidsdoelstellingen van asset owners. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, is het bedrijf integraal betrokken bij het waarborgen van de veiligheid op het industrieterrein met zijn industriële Fire Brigade & Security afdeling.

Onze grootste kracht zijn onze mensen, teams van specialisten die intensief samenwerken, niet alleen binnen Sitech en Ebert HERA, maar ook met de organisaties van onze klanten, waarbij ze hun jarenlange kennis en ervaring van de procesindustrie gebruiken om de belangen van de klant zo goed mogelijk te dienen.

Een schat aan kennis en ervaring

Sitech heeft altijd bekend gestaan om de combinatie van expertise en betrouwbaarheid en de wil om voortdurend te innoveren. Met het Chemelot-terrein als ‘speelveld’ staat en stond het bedrijf altijd dicht bij industriële installaties. Niet alleen een schat aan kennis en ervaring, maar ook een unieke kans om innovaties en verbeterideeën direct toe te passen.

Ons management team

Interesse om met ons samen te werken?

Dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Wij maken graag persoonlijk kennis met u om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Sebastiaan de Reede

Business Development Manager