√ó
Bij alles wat we vandaag doen, denken we aan morgen

De innovatieve technologiepartner

Hoewel Sitech Services inmiddels een unieke pionierspositie inneemt binnen de markt, is onze organisatie nog vrij jong. Sitech Services is in 2008 gestart vanuit verschillende DSM-afdelingen, die onsite dienstverlening verzorgden. Binnenkort gaan we een nieuwe fase in met de verzelfstandiging van onze bedrijven. Wat blijft is de kracht van onze mensen; teams van specialisten werken nauw samen om hun enorme kennis en ervaring van de procesindustrie in dienst te stellen van de klant.

Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers in de procesindustrie naar een ‘next level’ te helpen. Waarbij we als echte ‘integrator’ niet opereren vanuit losse onderdelen, maar juist zorgen dat alles optimaal met alles werkt, binnen een volledig datagestuurde omgeving.

Zo blijven we wat we nú al zijn: de innovatieve technologiepartner die het maximale uit elke fabriek haalt.

Voortdurend blijven innoveren

De mix van expertise en betrouwbaarheid en de ambitie om voortdurend te blijven innoveren zijn altijd kenmerkend geweest voor Sitech Services. Met de Chemelot site als ‘speelveld’ zit de organisatie altijd dicht op de plants. Waarbij marktleiders als AnQore, Fibrant, OCI Nitrogen, Arlanxeo, Borealis en DSM tot de vaste afnemers behoren. Dit leverde niet alleen een schat aan kennis en ervaring op, maar ook de unieke kans om innovaties en verbeterideeën direct te kunnen toepassen.

Met verregaande digitalisering en service-integratie als nieuwe accellerator voor de toekomst. Sitech Services is daarmee uitgegroeid tot dé professionele hightech engineering dienstverlener op Chemelot en ver daarbuiten.

Wij opereren vanuit de full scope van:

  • ICT 
  • Mechanical engineering
  • Elektrical engineering
  • Civil engineering
  • Chemical engineering

Direct inspelen op uw behoeften

Onvoorwaardelijke klantenservice, betrouwbare mankracht en expertise op projectniveau, verregaande innovatie en digitalisering en uitgebreide ondersteunende diensten. Ze vormen een perfecte balans tussen denken en doen, met een sterke focus op de technologische eisen en behoeften van morgen.

Dankzij de modulaire opzet van onze organisatie in gespecialiseerde business units kunnen we direct inspelen én reageren op uw behoeften. Daarbij stellen we teams samen die zich met hart en ziel inzetten voor de oplossing die ú het beste past. Van een structurele oplossing die we integreren in uw fabriek tot flexibele oplossingen die we realiseren vanuit onze pool van goed opgeleide technici. Maar in alle gevallen: maatwerk waarmee u afstand neemt van de concurrentie.

Ons management team

Vragen over Business Development?

Neem contact met ons op. 

Deel deze pagina

Inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief